Kolla upp regnummer gratis

Kolla upp registreringsnummer gratis

Att kolla upp ett registreringsnummer eller ett fordon är enkelt! Du kan göra det gratis hos aktörer om FordonFinans som innehar en sökmotor för att söka på ett registreringsnummer.

Sök på ett registreringsnummer hos FordonFinans

Carfax och vill du sedan få mer information kan du enkelt köpa en fullständig rapport billigt!

CARFAX-rapporten inkluderar information gällande mätarställning, besiktningar, antal tidigare ägare, fordonsskatt, stöld, import, export och mycket mer.

Värdera din bil gratis

Vill du veta vad din bil är värd kan du enkelt kontrollera detta helt gratis genom att skriva in regnummer på din bil och få fram ett värde på bilen direkt på skärmen.

Klicka här för att värdera din bil gratis

Söka på regnummer online

Det kan vara bra för att få reda på mer om ett fordon eller en fordonstyp om man vill köpa en begagnad bil. Det finns många vägar att nå denna information men vägverket.se och trafikverket kan hjälpa dig i dessa ärenden. Det finns även sms tjänster där du enkelt kan få regnummer direkt till din telefon samt info om fordonet och dess ägare.

För mer information om att söka på reg nummer kan du med fördel besöka FordonFinans!

Se biluppgifter och hitta bilens ägare på FordonFinans i dag!

Denna information finns främst att tillgå via vägtrafikregistret och transportstyrelsen som tillhanda har denna typ av information. Vill man söka sig fram på internet och direkt online få information om ett visst registreringsnummer så an man använda sig av tjänsten biluppgifter.se eller så kan man även använda sig av transportstyrelsens tjänster online som även dem är gratis att använda.

Det kan vara viktigt att kolla upp ett visst regnr innan man gör ett köp av ett begagnat fordon så att man vet att allt står rätt till med bilen.